Антъни Хасиотис интервю

Антъни Хасиотис

главен изпълнителен директор, "Пощенска банка"

"За мен е огромна чест да съм сред финалистите на този престижен конкурс. С тази награда се чувствам вече победител."

инж. Валентин Трифонов интервю

инж. Валентин Трифонов

изпълнителен директор, "Приста Ойл"

"Оценявам много високо инициативата на сп. Мениджър за провеждането на конкурса Мениджър на годината 2008 и се надявам тази инициатива да се превърне в ежегодна традиция. България отдавна се нуждае и от добри новини, а българските мениджъри от обществено признание, което те безспорно заслужават. Мисля, че е особено важно да се покаже на младите хора в България, че и тук те могат да намерят своята реализация и в това отношение подобни форуми ще оказват своето положително въздействие."

Димитър Янакиев интервю

Димитър Янакиев

собственик и директор, "Мидия" АД

"Вълнувам се и съм горд, че съм във финалната десетка на конкурса. Това е висока оценка за мен и за хората, с които работя."

Иван Асенов интервю

Иван Асенов

генерален директор, "Хъс" ООД

Този конкурс успя да отрази позитивното от бизнес климата в България, личните постижения на мениджърите и най- доброто от бизнес практиките, които прилагат. Подобни събития стимулират развитието на участниците и като личности и като управители и фирма "Хъс" ще подкрепя провеждането на подобни конкурси и занапред.

Вярвам, че следващите издания на конкурса ще бъдат също така професионално организирани, както и първото и пожелавам успех на всички, които ще имат честта да бъдат сред номинираните

Иван Василев интервю

Иван Василев

управител, "ТНТ България"

"Инициативата на сп. Мениджър за организиране и провеждане на годишен конкурс "Мениджър на годината" може да се измерва с дейността на народните будители в българската история, защото помага на обществото ни да осъзнае вярната посока за успешно развитие не само в бизнес, но и в цивилизационен аспект."

 12 

E-mail:

Парола: