Мениджър на годината 2011

14 ноември 2011 г., Софийската опера и балет
Станислав Разпопов стана "Мениджър на годината 2011"

Станислав Разпопов - главен изпълнителен директор на „Дунапак Родина” АД спечели тазгодишната титла Мениджър на годината в четвъртото издание на най-престижния конкурс за отличаване най-добрите постижения във висшия мениджмънт у нас. Той се огранизира за четвърта поредна година от сп. „Мениджър”.

 

Вечерта на оскарите за мениджмънт в България се състоя в Софийската опера и балет и се превърна в един невероятен спектакъл на успеха сред оригиналните декори на операта „Тоска”, чиято премиера беше този уикенд. Залата бе изпълнена от позитивната енергия на бизнес лидери и представители на властта, които твърдо вярват, че с общи усилия страната ни ще върви напред и нагоре.

 

Името на победителя бе обявено от новоизбрания президент на България г-н Росен Плевнелиев. Това е първата публична изява на новия президент преди официалното му встъпване в длъжност на 23 януари догодина.

 

"Искам заедно да постигнем конкретни резултати и успех, защото напредъкът на България зависи от усилията на всички и от нашата солидарност", обърна се към всички присъстващи в залата и най-вече към финалистите в конкурса г-н Плевнелиев от трибуната на Софийската опера и балет, където се проведе заключителната церемония по награждаването.

 

Още преди да отвори плика с името на победителя, той покани бъдещия носител на титлата да участва всеки месец в заседанията на Съвета за икономическо сътрудничество към президентството.

 

"Приемам наградата като признание за българската индустрия. Тя ще изведе държавата напред", заяви Станислав Разпопов след като получи статуетката, връчена му от държавния глава. Той спечели в изключително оспорвана надпревара с още 10 финалисти.

 

Всички те, които символизират висшето изкуство в мениджмънта на България бяха аплодирани в храма на оперното изкуство.

 

Специалната награда на публиката, определена чрез онлайн допитване на bTV Медия груп бе присъдена тази година на Захариас Коцибос, изпълнителен директор на GLOBUL.

 

За неповторимата атмосфера на тържествената гала вечер допринесоха едни от най-великолепните откъси от творби на Верди, Чайковски, Пучини, Бизе, както и изящните балетни изпълнения на „Лебедът” от „Карнавал на животните” на Камий Сен-Санс и Испански танц от „Лебедово езеро” на Чайковски.

 

Това бе най-вълнуващата церемония от всички проведени досега. Със специалното участие на солисти и хора на Софийската опера и балет под съпровода на Симфоничния оркестър, дирижирани от майстори на палката като Борис Спасов и Григор Паликаров.

E-mail:

Парола: