РАДОСЛАВ НИКОЛОВ

РАДОСЛАВ НИКОЛОВ

изпълнителен директор на SAP Labs България

РАДОСЛАВ НИКОЛОВ работи в SAP Labs България от 2002 г. Започва като старши програмист и ръководител на екип. След като преминава през всички позиции, преди осем години става вицепрезидент "Развойна дейност" в SAP и ръководи екип, който разработва стратегическата за компанията платформа за облачни приложения SAP HANA Cloud Platform. В момента е изпълнителен директор на SAP Labs България. Завършил е математика във Факултета по математика и информатика на Софийския университет. Специализирал е геометрия и информационни и комуникационни технологии.

СНЕЖИНА КАЗАКОВА

СНЕЖИНА КАЗАКОВА

изпълнителен директор на "Ди Ейч Ел Експрес България"

СНЕЖИНА КАЗАКОВА е изпълнителен директор на "Ди Ейч Ел Експрес България". Завършила е Пловдивския университет със специалност учител по английски език. Магистър по химия от СУ "Св. Климент Охридски". От 1996 г. досега е в "Ди Ейч Ел Експрес България", била е търговски представител и регионален директор за Северна България и търговски директор.

ХУАН КАРЛОС ПЕРАЛЕХО

ХУАН КАРЛОС ПЕРАЛЕХО

изпълнителен директор на "Нестле България"

ХУАН КАРЛОС ПЕРАЛЕХО е изпълнителен директор на "Нестле България". Работи в "Нестлe" от 1987 г. на различни позиции в маркетинга и продажбите. От 2003 г. е мениджър "Шоколадови продукти" и "Оптимизиране на бизнес процесите" за Чехия, Словакия, Полша, балтийските държави и Унгария. През 2006 г. поема управлението на стратегическото бизнес звено в сектор "Шоколадови продукти", базирано в централата на "Нестле" във Веве, Швейцария. От 2008 г. е ръководител на сектор "Млечни и шоколадови продукти" на "Нестле" за Иберийския регион. Доктор по право от университета "Сан Пабло" в Испания.

ЦВЕТАНКА КРУМОВА

ЦВЕТАНКА КРУМОВА

изпълнителен директор и член на УС на ЗАД "Армеец"

ЦВЕТАНКА КРУМОВА е изпълнителен директор и член на УС на ЗАД "Армеец". Родена е в Будапеща, Унгария. Завършила е право в СУ и международни икономически отношения и външноикономическа дейност в УНСС. Преминала е квалификационни курсове по застраховане и презастраховане в C.T. Bowring & Co., Лондон, по морско застраховане в Малта. Има специализации в European Reinsurance Brokers Ltd. и в адвокатската фирма Beaumont & Son Solicitors в Лондон. Бивш директор на дирекция "Правна" и член на УС на ЗАД "Булстрад Виена Иншурънс Груп". Участвала е в управлението на ЗАД "Булстрад-Живот", "Интерлийз" АД, ПФ "Кооператор" АД, ТБ "Кредит Експрес" АД. Била е и член на съвета на директорите на Еuropean Reinsurance Brokers Ltd. в Лондон и изпълнителен директор на "Ти Би Ай Евробонд" АД. Член на УС на Националното бюро на българските автомобилни застрахователи от неговото създаване през 2002 г. до 2011 г. Член на УС на ПОД ЦКБ "Сила" и ЦКБ АД. От 2007 г. е в борда на директорите на Татинвестбанк, Казан, и в борда на директорите на ЗД ИТИЛ, Казан.

ЦВЕТЕЛИНА НИКОЛОВА

ЦВЕТЕЛИНА НИКОЛОВА

управляващ директор на „Катаржина Естейт” и „Платинум Брандс”

ЦВЕТЕЛИНА НИКОЛОВА е управляващ директор на „Катаржина Естейт” и „Платинум Брандс”, дистрибуторска компания за вина и високоалкохолни напитки. Стартира кариерата си през 2001 г. като маркетинг специалист и търговски представител в Red Bull България. През 2003 г. започва в “Белведере България“ като търговски представител, а от 2006 до 2011 г. е търговски и маркетинг директор на холдинга. Има бакалавърска степен по политология на френски език и магистърска по МИО от УНСС. Цветелина Николова е единствената българка, приета миналата година в най-престижния международен институт OIV (The International Organization of Vine and Wine) за Master of Science in Wine Management (магистър по винен мениджмънт).

 12 

E-mail:

Парола: