Атанас Добрев

Атанас Добрев

главен изпълнителен директор на Vivacom

Атанас Добрев е главен изпълнителен директор на Vivacom. Постъпва в БТК през 2008 г. като главен финансов директор. От юни 2013 г. е член на управителния съвет и поема изцяло оперативното ръководство на компанията на поста главен изпълнителен директор. Магистър по бизнес администрация от Crummer Graduate School of Business във Флорида, САЩ, и по международни икономически отношения от УНСС.

Георги Деянов

Георги Деянов

изпълнителен директор на „ЕКО България”

Георги Деянов е изпълнителен директор на „ЕКО България. Работи в компанията от 2005 г. Бил е финансов и административен директор, както и директор "Финанси" в големи международни фирми, сред които "Сарантис България", "Тойота Балканс" и "Крафт Фуудс България". Магистър по индустриален бизнес от УНСС. Специализирал е мениджмънт, връзки с крайни и бизнес клиенти и счетоводство в Open University в Лондон.

Екехард Нойрайтер

Екехард Нойрайтер

изпълнителен директор на „АББ България” ЕООД

Екехард Нойрайтер е изпълнителен директор на „АББ България” ЕООД от 2013 г. Компанията е лидер в производството на енергетично и автоматизирано оборудване. Завършил е индустриално инженерство в Техническия университет в Карлсруе, след това започва работа в „АББ Германия“. През следващите 24 години заема различни мениджърски позиции в компанията. През 1996 г. е мениджър на проекта за строежа и първи генерален директор на производствената база на АББ в Петрич.

Елизавета Коробченко

Елизавета Коробченко

управляващ директор на Avon за България, Албания, Македония, Сърбия и Черна гора

Елизавета Коробченко е управляващ директор на Avon за България, Албания, Македония, Сърбия и Черна гора от 2012 г. Нейният над 10-годишен опит на управленски позиции в 10 държави в Централна Европа определя значителния ръст на „Avon Балкани“ през последните години, както и постигането на лидерски позиции на компанията на българския пазар в категориите „Аромати” и „Декоративна козметика“. Елизавета е изключително фокусирана върху развитието на таланти и изграждането на мултикултурни екипи, ориентирани към постигане на резултати в динамична бизнес среда.

Камелия Славейкова

Камелия Славейкова

изпълнителен директор на Shell България

Камелия Славейкова e изпълнителен директор на Shell България от 2008 г., а за Гърция - от 2010 г. В компанията работи от 1993 г. и е преминала през редица позиции в областта на маркетинга и управлението на корпоративните комуникации на местно, регионално ниво, както и в европейските структури на компанията.

 12 

E-mail:

Парола: