Ксавие Марсенак

Ксавие Марсенак

президент на TELUS International Europe

Ксавие Марсенак e президент на TELUS International Europe, един от най-големите доставчици на аутсорсинг услуги в Източна Европа, който той съосновава под името CallPoint през 2004 г. в България. През 2007 г. под негово ръководство компанията отваря офиси в Румъния. След придобиването на CallPoint от TELUS International Ксавие Марсенак е отговорен за управлението и развитието на над 3500 служители в шестте офиса на компанията в България, Румъния и Великобритания. Магистър по информационни технологии от ENSEEIHT, Франция, и по бизнес администрация от INSEAD, Франция. Сертифициран експерт-счетоводител от Асоциацията на сертифицираните експерт-счетоводители (ACCA) и член на Института за ценни книжа в Лондон.

Любомир Овчаров

Любомир Овчаров

изпълнителен директор на „Адастра България” ЕООД

Любомир Овчаров е изпълнителен директор на „Адастра България” ЕООД. Компанията е водещ доставчик на решения в областта на информационния мениджмънт, услуги и софтуер. Има над 15 години опит в ИТ и управлението на проекти. Заема управленски позиции и участва в изпълнението на проекти в секторите финанси, туризъм и обработка на метали в Германия, България, Чехия, Великобритания и Канада. От 9 години ръководи екипи в „Адастра”, като от 2011 г. е изпълнителен директор на компанията. Въвежда иновации в бизнес модела, процесите и услугите на „Адастра”, както и утвърждаването на Adastra Bestshoring консултантски модел за клиенти от Северна Америка и Западна Европа. Завършил е информатика в Техническия университет в Берлин и има MBA от City University of Seattle.

Светослав Атанасов

Светослав Атанасов

главен изпълнителен директор на „Кока-Кола ХБК България” АД

Светослав Атанасов е главен изпълнителен директор на „Кока-Кола ХБК България” АД. Той е първият българин, който оглавява представителството на компанията в страната. Започва работа в „Кока-Кола ХБК България” АД преди 17 години като стажант маркетинг и продажби. От 2000 г. заема различни позиции в отдел „Маркетинг“, а през 2006 г. става зонален търговски директор. През 2007 г. вече е директор маркетинг, а през 2011 г. е назначен за търговски директор. Магистър по бизнес логистика и финанси и банково дело от УНСС. Председател е на борда на директорите на „Екопак” АД и член на борда на директорите на Асоциацията на производителите на безалкохолни напитки в България.

Томи Вер Елст

Томи Вер Елст

генерален мениджър на „Сенсата Технолоджис България” ЕООД

Томи Вер Елст е генерален мениджър на „Сенсата Технолоджис България” ЕООД - компания за производство на сензори и контролери. Роден е в Белгия през 1983 г. Магистър по икономика и финанси от Университета в Хаселт, Белгия. През 2004 г. започва работа в "Сензор-Найт", Белгия, в отдел "Счетоводство". После става мениджър логистика и мениджър доставки. Премества се в България през 2009 г. като мениджър операции, а от 2011 г. насам, след придобиването на "Сензор-Найт" от "Сенсата", е генерален мениджър.

Цветелина Николова

Цветелина Николова

управляващ директор на „Катаржина Естейт”

Цветелина Николова е управляващ директор на „Катаржина Естейт” и „Платинум Брандс” за България и Румъния, дистрибуторска компания за вина и високоалкохолни напитки. Стартира кариерата си през 2001 г. като маркетинг специалист и търговски представител в Red Bull България. През 2003 г. започва в “Белведере България“ като търговски представител, а от 2006 до 2011 г. е търговски и маркетинг директор, след което управител на холдинга. Има бакалавърска степен по политология на френски език и магистърска по МИО от УНСС. Цветелина Николова е единствената българка, приета 2014 година в най-престижния международен институт OIV (The International Organization of Vine and Wine), Франция, за Master of Science in Wine Management (магистър по винен мениджмънт).

 12 

E-mail:

Парола: