Асен Георгиев, изпълнителен директор на „Ейч Пи Инк България“ , компанията е част от HP Inc Co, САЩ. Основната дейност на HP Inc. в България е позициониране на продуктите и услугите на компанията на местния пазар, предоставяне на услуги и обслужване на глобални корпоративни клиенти и управление и администриране на вътрешни процеси за дружествата от групата в Европа, Близкия изток и Африка. Асен Георгиев е в компанията от 2006 г. Преди да стане изпълнителен директор, е търговски директор в отдела за персонални системи и решения за печат с отговорност върху целия бизнес с компютри, принтери и консумативи. Преди това отговаря за развитието на бизнеса с големите корпоративни клиенти в България, бил е и продуктов мениджър в отдела за решенията за печат. Преди да дойде в компанията, е бил на мениджърски позиции, професионалният му опит в ИТ сектора е повече от 15 години. Бакалавър по компютърни системи и технологии от Техническия университет в София, магистър по маркетинг от УНСС.

Боян Делчев, изпълнителен директор на „Трейс Груп Холд“ АД, член на управителния съвет‚ председател на секция „Транспортна инфраструктура“ в Камарата на строителите в България. Роден е през 1979 г. в Стара Загора. Завършва Висшето строително училище „Любен Каравелов”, специалност „Строителство на сгради и съоръжения". В „Трейс Груп Холд“ АД ръководи проекта за изграждане на столичното метро в участъка от бул. „Патриарх Евтимий” до бул. „Черни връх“ с дължина от 2,6 км и 3 метростанции. Преди това ръководи изграждането на метростанция „Младост 1” и прилежащото й трасе. Участва в управлението на строителството и рехабилитацията на жп линията Пловдив – Бургас. През 2013 г. е избран за изпълнителен директор на едно от най-големите строителни дружества на холдинга - „Трейс София” АД. От 2014 г. е член на съвета на директорите на холдинга.

Васил Тренев, изпълнителен директор на „Софийска вода“ АД, част от „Веолия“. Бил е зам. изпълнителен директор на „Топлофикация София” АД, изпълнителен директор на Общинска банка. Работил е в ОББ, Насърчителна банка, в ИТ компании. Завършил е Техническия университет в София и Югозападния университет „Неофит Рилски“ в Благоевград. Доктор по технологии и преработка на пластмаси. Владее английски, руски и сръбски. Семеен, има четири деца.

Виктор Павлов, осн., упр. съдружник и изп. дир. на „Микроинвест“, първата българска софтуерна компания, създадена преди повече от 20 години. Продуктите й са преведени на 17 езика и се използват от хиляди потребители в повече от 34 страни на 4 континента. Виктор Павлов ръководи екипа по разработка на софтуер за управление на продажбите (Microinvest Склад Pro), който е под номер 1 в списъка на НАП за сертифицирани СУПТО. Има техническо образование, а интересите му са в сферата на ИТ технологиите, авиацията и мениджмънта.

Д-р Венелина Милева, изп. дир. „Аджибадем Сити Клиник Токуда, Завършва Медицинския университет във Варна и повече от 10 години е главен асистент в университета. Има специализации по здравен мениджмънт и администрация в Open University (Великобритания), Нов български университет и Икономическия университет във Варна. Управител е на „Сити Клиник Медицински Център Брегалница“ до 2016 г. От 2017 г. е изпълнителен директор на „Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда“ и „Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда“. Член е на съвета на директорите на „Аджибадем Сити Клиник Б.В.“ (Частно търговско дружество с ограничена отговорност, регистрирано в Нидерландия). Член е на управителния съвет на Националното сдружение на частните болници. Дългогодишен член на световната неправителствена организация Zonta International. Омъжена е и има трима синове.

Д-р Венета Павлова, съосновател и съсобственик на ДЦ „ЕО Дент“ , най-голямата верига дентални клиники в България, акредитирана университетска база за специализация на лекари по дентална медицина. Зъболекар, специалист по естетична дентална медицина. Зам.-председател на Асоциацията на денталните мениджъри в България (АДМБ), член на Комисията по квалификация и акредитация към Българския зъболекарски съюз (БЗС). Завършва Стоматологичния факултет на Медицинския университет в София. Магистър от същия университет по здравен мениджмънт. Всяка година участва в най-значимите световни дентални събития в Германия, Австрия, Англия, Италия, Франция, Белгия, Хърватия. Непрекъснатото професионално усъвършенстване и въвеждането на всички новости в областта на денталната медицина, управлението на екипите и добрият мениджмънт са водещи в професионалния й път. Вярва, че „хората, обединени в екип, могат да постигнат всичко онова, за което сам човек не може и да мечтае“.

Весела Илиева, изпълнителен директор на „Юник Естейтс“ ООД, член на съвета на директорите на AG Capital и председател на съвета на директорите на „Адрес“ и „Имотека“. Повече от 18 години работи в недвижимите имоти, част от които на ръководни позиции в холдинга AG Capital. Има две магистърски степени – по международен маркетинг и продажби от УНСС и по Corporate Real Estate, Finance and Strategy от City University London. Завършва една от най-добрите executive програми – Challenge of Leadership, в INSEAD. Сертифициран специалист по жилищни имоти и член на RICS (Кралския институт за одобрени експерти). Член е на борда на BBLF (Българския форум на бизнес лидерите). Представител е на компании, които развиват бизнеса си по отговорен, прозрачен и етичен начин. Unique Estates е ексклузивен партньор за страната на най-голямата мрежа за луксозни имоти в света Luxury Portfolio.

Владимир Спасов е прокурист на „М+С Хидравлик“ АД, Роден е в София през 1973 г. Завършил е ВВМУ „Никола Вапцаров” във Варна, магистър по мениджмънт на търговската дейност от Стопанската академия „Д.А. Ценов” в Свищов. Работил е в „Параходство БМФ” като трети помощник-капитан, в „Капрони” АД като ОТКК и организатор пазари, От 2000 г. е в „М+С Хидравлик” АД. Във фирмата е бил организатор маркетинг, началник-отдел „Маркетинг”, зам.-директор по търговските въпроси, търговски директор, търговски пълномощник. Прокурист е от 2013 г. Владее английски, руски, френски и италиански език.

Вяра Стоянова е упр. и рег. дир. „Човешки ресурси“,ГФК България, Идва от сферата на човешките ресурси, където е била 20 години. В момента ръководи компания със 740 души персонал и е регионален директор човешки ресурси за над 20 страни. Работила е в „Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България“ АД, където последователно заема различни мениджърски роли. Завършила е Нов български университет.

Георги Гергинов е изпълнителен директор на „Наксекс", Преди това е работил за SAP Labs, където стартира управленската си кариера. Бил е софтуерен инженер. Съосновател и председател на УС на Асоциацията за иновации в софтуерните технологии (ISTA), която организира едноименната ежегодна конференция - едно от значимите събития за софтуерната ни индустрия. Завършил е с отличия магистратури в областта на компютърните науки в Техническия университет в София и на управленските науки в Шефийлдския университет.

Георги Заманов е член на УС и гл. изп. дир. на Алианц Банк , Магистър по икономика и финанси от УНСС и по ядрена физика от СУ „Св. Климент Охридски“ . Започва кариерата си като анализатор в БНБ, преминава през ОББ, HVB „Биохим“ и УниКредит Булбанк, където заема ръководни длъжности. От 2007 г. последователно е член на УС на UnіСrеdіt Ваnk в Сърбия, където отговаря за управлението на риска, а след това в UnіСrеdіt Ваnk в Украйна отговаря за корпоративното и инвестиционно банкиране. От януари 2016 г. е изпълнителен директор на Алианц Банк България, а от следващата година е главен изпълнителен директор. Банкер на годината през 2018 г.

Денис Новиков е изпълнителен директор на „Промет Стиил“ ЕАД, Роден е през 1978 г. в гр. Харцизк, Донецка област, Украйна. Завършва Донецкия национален технически университет със специалност „Механично оборудване на заводите от черната металургия». Магистър по металургично оборудване. В Харцизкия тръбен завод изминава пътя от шлосер по ремонта до генерален директор. Има диплома за международен инженер по заваряване (IWE). Преминал е обучение във водещите бизнес училища на Европа - INSEAD, Франция, и IMD, Швейцария.

Диана Стефанова, упр. дир. на развойните центрове на VMware , Има над 19 години управленски опит в стратегическо и бизнес развитие в глобални центрове за развойна дейност. Присъединява се към VMware през 2007 г. след придобиването на българо-швейцарската компания Sciant, където е главен финансов директор. Управлява най-голямото звено за развойна дейност на VMware в регион EMEA.

Димитър Гълъбов е изп. дир., Съдърланд Глобъл Сървисиз България, Има повече от 21 години опит в обслужването на клиенти, BPO, споделените услуги, операциите на Help Desk и управлението на доставката на услуги. Бил е на мениджърски позиции в компании от телекомуникациите, науките за живота, автомобили, ИТ. Има богат опит в управлението на многонационални екипи, предоставянето на продукти и услуги на големи международни клиенти. От 2015 г., когато е изпълнителен директор, компанията стигна 2700 служители, обслужва 19 клиенти на 18 езика в 5 сайта в 3 града. Магистър по публична администрация, има EMBA от Американския университет в България.

Доброслав Димитров е изпълнителен директор на „Империя Онлайн“ , сериен предприемач, запален гейм дизайнер, харизматичен лектор, ентусиаст на тема космонавтика. Има степен по финанси от Университета в Централна Оклахома в САЩ. Съосновател е на „Империя Онлайн“ - българска компания за разработка и разпространение на игри с повече от 45 млн. регистрирани потребители, част от Stillfront Group. Съосновател е на „Ъпнетикс“ - едно от най-големите аутсорсинг студиа за мобилни приложения в Югозападна Европа, част от Scafocus. Съосновател е и на „ИТ Таланти“ - единствената академия за безплатно обучение на разработчици, над 95% от които се реализират в повече от 80 партньорски ИT компании. Ментор е на стартиращи проекти в LAUNC Hub. Председател на BASSCOM.

 1234 

E-mail:

Парола: