Андреас Майерхофер е Мениджър на годината 2010

Андреас Майерхофер е Мениджър на годината 2010

18.10.2010

Главният изпълнителен директор на М-тел Андреас Майерхофер е Мениджър на годината 2010. Той е победителят в третото издание на най-престижния конкурс за висши мениджърски постижения в България, който се организира от сп. "Мениджър". Господин Майерхофер спечели приза в изключително оспорвана конкуренция с останалите девет финалисти в най-силният досега конкурс по всеобщо мнение и на участници, и на експерти.

Статуетката му беше връчена от издателя на сп. "Мениджър" г-н Васил Мирчев. Победителят прие наградата с дълбок поклон и видимо развълнуван, благодари първо на своите служители, като обяви, че тази награда е и тяхна. "Тази година, освен този приз, аз получих и моята най-голяма награда - моят син", сподели от трибуната носителят на титлата "Мениджър на годината 2010". 

 

 

Преди това г-н Майерхофер получи и една от новоучредените награди в конкурса, тази на зрителите на bTV. Той е събрал най-много гласове в електронната анкета на сайта на телевизията.

Тази година беше връчена още една награда - за устойчив бизнес. С нея беше удостоен управителят на TNT Иван Василев, който за трети път достига до финалната десятка на конкурса.

"Догодина да бъдат допуснати и министри за участие в конкурса - ще се получи много интересна надпревара", пожела министърът на икономиката Трайчо Трайков в поздравленията си към участниците в конкурса и присъстващите на тържествената церемония.

E-mail:

Парола: