Конкурсът на конкурсите започна

Конкурсът на конкурсите започна

15.06.2018

 

Очакваме до 31 юли документи за участие в "Мениджър на годината 2018"

 

Президентът Румен Радев е патрон на конкурса, заключителната церемония съвпада с 20-годишнината на списание „Мениджър”

 

Скъпи читатели,


С гордост Ви съобщаваме, че вече стартирахме конкурса “Мениджър на годината 2018” - най-престижното и обективно национално бизнес състезание.


11. издание на конкурса отново ще събере, представи и награди големите личности в бизнеса, хората, които създават качествени продукти, които осигуряват много работни места, плащат данъци, внедряват нови технологии и прилагат най-високи стандарти.

Защо казваме, че конкурсът “Мениджър на годината” е най-обективното национално бизнес състезание в България? Защото участниците се оценяват от световната консултантска компания “Делойт” по специално разработена за конкурса методология в три етапа. Първият е по документи - участниците трябва да имат 20 млн. лв. оборот или 50 души персонал, от поне две години да управляват компанията и половината от времето да живеят в България. Във втория се оценяват финансовите резултати и добрите управленски практики. Излъчват се десет финалисти.

Третият етап е за оценка на личностните качества на финалистите. Съдружниците в “Делойт” правят интервюта с всеки, с подчинени и партньори и изготвят 360-градусова оценка. После обществен съвет от личности с безукорна репутация валидира оценките. Няма пари под масата, няма втори план. “Мениджър” и “Делойт” гарантираме за това.

През тази година патрон на конкурса е президентът на Република България Румен Радев.

Това е категоричен израз на подкрепата, която президентската институция оказва на конкурса.


Заключителната церемония 2018 съвпада с 20-годишнината на списание “Мениджър”. Това е още една причина да погледнем напред в бъдещето. През тази година конкурсът и заключителната церемония ще носят нова емоция и нов заряд.


Всеки участник е победител в конкурса, който утвърждава престижа на мениджърската професия. Затова Ви каним да подадете документи за участие. “Мениджър на годината” дава добавена стойност на всеки, който се включи в него.

Без състезание няма победа.


Очакваме Ви в конкурса!   

Списание “Мениджър”

 

 

Документи за участие се приемат до 31 юли 2018г.

 

Конкурсът на конкурсите започна. Очакваме ви и ви желаем успех!

 

E-mail:

Парола: