Крайният срок за участие в „Мениджър на годината” наближава

Крайният срок за участие в „Мениджър на годината” наближава

14.07.2015

Остават по-малко от две седмици до крайния срок за подаване на документи в осмия национален конкурс „Мениджър на годината”.

 

Интересът към конкурса, чието послание тази година е „Опитът остава”, е изключително голям. Ежедневно в редакцията пристигат документи за участие. 65% от кандидатите до този момент се включват за първи път. Сред тях има представители от ICT сектора, промишлеността, селското стопанството, логистиката и транспорта, финасовия, фармацевтичния сектор и други.

 

Призоваваме мениджърите да застанат един до друг със своите резултати. Всички имат с какво да се гордеят, защото представляват едни от най-големите бизнеси, дават работа на хиляди хора, произвеждат съществен процент от брутния вътрешен продукт на България. Те са хората, които създават новите отношения в бизнеса, които в голяма степен определят развитието на пазара. 

 

Специално разработената методология на Делойт гарантира за безпристрастната оценка на участниците.  За да преминат първия етап на конкурса, мениджърите трябва да управляват компании с годишен оборот над 20 млн. лева и/или 50 души персонал, да заемат поста най-малко от две години и половина.

Още подробности за регламента на конкурса може да научите от 2015.manager.bg. Там може да изтеглите и формуляра за участие, след като се регистрирате.  За повече информация може да се свържете и с нас на konkurs@manager.bg.

 

Включете се в най-престижното състезание на бизнес лидерите в страната! Краен срок: 27 юли.

E-mail:

Парола: