Новият президент обяви Мениджър на годината 2011!

Новият президент обяви Мениджър на годината 2011!

15.11.2011

Станислав Разпопов -  главен изпълнителен директор на „Дунапак Родина” АД спечели тазгодишната титла Мениджър на годината в четвъртото издание на най-престижния конкурс за отличаване най-добрите постижения във висшия мениджмънт у нас. 

 

Името на победителя бе обявено от новоизбрания президент на България г-н Росен Плевнелиев. Това е първата публична изява на новия президент преди официалното му встъпване в длъжност на 23 януари догодина. 

"Искам заедно да постигнем конкретни резултати и успех, защото напредъкът на България зависи от усилията на всички и от нашата солидарност", обърна се към всички присъстващи в залата и най-вече към финалистите в конкурса г-н Плевнелиев от трибуната на Софийската опера и балет, където се проведе заключителната церемония по награждаването. 

 

Още преди да отвори плика с името на победителя, той покани бъдещия носител на титлата да участва всеки месец в заседанията на Съвета за икономическо сътрудничество към президентството. 

"Приемам наградата като признание за българската индустрия. Тя ще изведе държавата напред", заяви Станислав Разпопов след като получи статуетката, връчена му от държавния глава. Той спечели в изключително оспорвана надпревара с още 10 финалисти.

 

Висшето изкуство в мениджмънта на България беше аплодирано в храма на оперното изкуство - Софийската опера и балет, където се проведе бляскавата церемония със специалното участие на изпълнители от операта и Софийския симфоничен оркестър. В невероятния спектакъл звуча музика на Верди, Чайковски, Пучини, Бизе. Това бе най-вълнуващата церемония от всички проведени досега.

E-mail:

Парола: