Пламен Мирянов е Мениджър на годината 2017

Пламен Мирянов е Мениджър на годината 2017

13.11.2017

Арх. Пламен Мирянов, собственик и председател на съвета на директорите на „АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ” е носителят на десетата титла "Мениджър на годината".

Победителят бе обявен в края на току-що приключилата тържествена церемония на единствения по рода си конкурс за висши постижения в бизнес управлението, организиран от сп. "Мениджър".

Пликът с името на носителя на титлата "Мениджър на годината 2017" бе отворен от българския еврокомисар Мария Габриел, пристигнала специално от Брюксел да връчи кристалната статуетка на победителя. "Европа трябва по-често да слуша българските финалисти в конкурса «Мениджър на годината» - това послание ще отнеса със себе си в Брюксел", заяви тя в края на гала-церемонията, минути преди да стане ясно кой е победителят в най-авторитетното бизнес състезание на страната.

„Аплодисменти за достойния български бизнес!Тази награда е за целия истински български достоен бизнес, за всички, които с възрожденски дух градят бъдещето на България. Вярвайте в България, моля ви, нека всички заедно я издигнем до отличник на Европа",  бяха първите думи на новия Мениджър на годината. Той наруши сценария и покани на сцената своята съпруга, която е и негов дългогодишен съдружник и партньор в компанията, за да споделят заедно приза и да вдигнат заедно кристалната статуетка на Мениджър на годината.

Всеки един от 10-имата финалисти бе отличен със специална грамота за висши постижения в мениджмънта, връчвана от също толкова успешни бизнес ръководители и публични личности на сцената на Софийската опера и балет.

Трикратният финалист в юбилейното издание на конкурса Цветелина Николова, управляващ директор на „Катаржина Естейт“, „Белица Уайнъри“, „Кончерто Уайнъри“ и „Платинум Брандс“, получи и специалната награда за устойчиво бизнес развитие. Връчи я Росен Плевнелиев, президент на България (2012-2017 г.).  "Успехът на България се кове в тази зала!", обърна се той към всички участници и гости на събитието.

Наградата на зрителите на bТV за "Мениджър на годината", определена чрез онлайн гласуването, което традиционно се провежда на сайта на телевизията - медиен партньор на събитието, тази година бе спечелена от Ивайло Славов, основател и изпълнителен директор на BULPROS.

Той получи отличието от Давид Щепан, главен финансов директор на bTV Медия Груп.

Ерик де Кандидо, управляващ директор на IMI България бе отличен с приза „Млад мениджър“. Той получи наградата от Тодор Бургуджиев, изпълнителен директор на ЕКОПАК България.

Специалната награда „Мисия в полза на обществото" на вестник „24 часа” бе присъдена на Илия Гърков, вицепрезидент на „Дънди Прешъс Металс Канада“ и изпълнителен директор за България. Списание «Мениджър» превърна в кауза умението да откриваш успелите и да ги подкрепяш, заяви Венелина Гочева, издател на в. „24 часа”, която връчи наградата.

„Благодаря на всичките 672 участници през тези десет години в конкурса, че ни направиха съпричастни на своите успехи! Благодаря на България, на моята държава, че имам възможност да правя бизнес тук, да правя сп. «Мениджър» и конкурса «Мениджър на годината»!", посочи идейният вдъхновител на събитието и издател на сп. „Мениджър”, Васил Мирчев, който излезе на сцената със съпругата си и негов бизнeс партньор Александра Мирчева. "Следващите 10 години ще бъдат по-успешни от предишните. Ще бъдат години на приемственост, компетентно лидерство и съзидателност", отбеляза в приветствие към всички Александра Мирчева.

Представяме ви

НОВИЯТ МЕНИДЖЪР НА ГОДИНАТА

Арх. Пламен Мирянов кандидатства за първи път в конкурса „Мениджър на годината“, донесъл му най-високото отличие.

Той е създател, собственик и председател на съвета на директорите на „АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ” АД – строително-инвестиционна компания с 24-годишна история в проектирането, инвестирането и строителството. Компанията има 65 завършени жилищни сгради и комплекси в столицата. Син на професор по архитектура, той завършва Университета по архитектура, строителство и геодезия в София със специалност „Архитектура” и „Жилищни сгради и комплекси”. Притежава магистърска степен по бизнес администрация към „ИНТЕГРА” - Канада, сертификати по финанси, финансови инструменти и системи за финансиране на бизнес с недвижими имоти, маркетинг и управление на процеса, бизнес етика и социална ангажираност на организацията, организация на структурите на управление на акционерни дружества. Арх. Мирянов има редица специализации за подготовка на мениджъри и лидери, управление на кадри, организиране и структуриране на средни и големи бизнес организации и програмен курс за изграждане на лидерите на средни и големи предприятия.

E-mail:

Парола: