Честният конкурс „Мениджър на годината”

Честният конкурс „Мениджър на годината”

19.07.2016

Деветото издание на конкурса „Мениджър на годината” отново събира в състезание лидерите на бизнеса в България. Управители, изпълнителни директори на сериозни български и международни компании вече подадоха документи за участие.Това много ни радва.

Списание „Мениджър” кани големите лидерите на бизнеса да участват в този най-престигжен национален бизнес конкурс. Всеки, който има високи резултати, политики и лични качества  има шанс да спечели. Ние гарантираме, че в надпреварата няма втори план, жури, раздадени под масата награди. В Мениджър на годината”  наградите са заслужени, резултат от упорит труд, визия и професионализъм. 

Международната консултантска компания „Делойт” по своя методология, която гарантира сравнимост и обективност на резултатите, оценява кандидатите, посочва финалистите и мениджъра на годината. След това Обществен съвет, в който членуват известни личности с безукорна репутация, валидира работата на „Делойт” по конкурса.

Формуляр за участие може да бъде свален след регистрация на: 2016.manager.bg.Попълнените въпросници приемаме на konkurs@manager.bg до 31 юли.

 

"Мениджър на годината" е най-изисканото бизнес събитие

през годината

 

"Мениджър на годината 2015" Петър Андронов получава приза

от президента Росен Плевнелиев


E-mail:

Парола: