Бизнес лидерство и изкуството на успеха

Бизнес лидерство и изкуството на успеха

22.11.2021

 

Вече знаем кои са финалистите в 14-ото издание на конкурса „Мениджър на годината“. Те са избрани по специално създадената за конкурса методология на „Делойт България“. Топ мениджърите на България за 2021 г. и бизнесите, които управляват, създават всеки ден висока добавена стойност, повишават качеството на инвестиционната среда, създават общности. Не е пресилено да кажем, че често те творят истински шедьоври в работата си.

2020 г. беше определяна като трудна и предизвикателна – тенденция, която, оказа се, ще продължи напред във времето. Бизнес лидерите са в необичайна ситуация. Всеки ден им се налага да влагат все повече комбинативност, иновативност и усет в работата си. Факт, който заслужава вашето специално внимание. Затова и тази година представяме финалистите в документален филм, който ще бъде излъчен на 28 ноември от 16 часа в националния ефир на bTV.


През миналата година направихме аналогия между бизнеса и спорта. Потърсихме онези качества, които правят от бизнес човека и спортиста хора, достойни за внимание и отличие.

През 2021 година представяме финалистите през призмата на творчеството - избрахме десет изкуства, чрез които те да разкрият лидерските си качества.

 

На пръв поглед изкуството и бизнесът нямат нищо общо помежду си. Но ако се вгледаме по-внимателно, ще открием, че споделят обща цел: да направят света по-добро място. По време на снимките и интервютата, които проведохме с избраниците от последния етап, потвърдихме първоначалната си хипотеза. Профилът на отличния бизнес лидер съдържа много от чертите на виртуозния творец: интердисциплинарно знание, упорит труд, отдаденост, способност за поглед през различни гледни точки, стремеж за самоусъвършенстване и усет отвъд рационалното. С други думи творчество във всеки детайл и баланс – в цветовете, движенията и действията.

Водещ на филма е актрисата Теодора Духовникова.


Телевизионната премиера на филма предстои. Бъдете пред екраните на 28 ноември от 16.00 часа, когато по bTV ще бъде излъчен премиерно филма Мениджър на годината 2021 – Изкуството на успеха.

 

E-mail:

Парола: