Избираме Мениджър на годината за трети път

15.05.2010

Конкурсът стартира в началото на май, пращайте документи за участие до края на месеца

ЗА ТРЕТА ПОРЕДНА ГОДИНА списание "Мениджър" с консултантската подкрепа на "Делойт България" провежда конкурса "Мениджър на годината". За това време той се утвърди като най-професионалната класация на висшите ръководители на бизнеса в България. Това е така, защото конкурсът осигурява пълна обективност, защото оценката е по ясни критерии. Той се провежда в три етапа, подреждането на кандидатите за приза се извършва от "Делойт България" по специално разработена от компанията методика. Най-добрите мениджъри се избират без жури и без никакъв субективизъм.

 

Конкурсът стартира в началото на май, документи за участие ще се приемат до края на месеца. Призоваваме мениджърите на България масово да участват в него. Точно сега е моментът да се оценят и огласят делата на най-добрите, качествата и практиките, които изведоха компаниите през бурното море.

 

Това е смисълът на този конкурс - да станат известни истинските герои в кризата, управителите и изпълнителните директори, които направиха най-много, за да се запази и развие родното производство.


В тази своя мисия списание "Мениджър" не е само. Заедно с нас са и най-големите и професионални медии в страната - телевизия bTV, вестник "Стандарт", "Дарик радио" и investor.bg.

 

Конкурсът "Мениджър на годината" се провежда за трети път. Натрупаният опит, професионализмът и вдъхновението, с които работим, са сигурна гаранция, че честно и обективно ще бъдат избрани най-добрите мениджъри в България.

 

Бъдете уверени, че ще направим от конкурса истинско национално събитие, което ще издигне престижа на мениджърската професия. Имаме силите, знанията и умението за това.

E-mail:

Парола: