10-тата церемония ще е на 10-ти ноември

10-тата церемония ще е на 10-ти ноември

23.10.2017

Конкурсът "Мениджър на годината" вече е на финалната права - оценка на лидерските качества на 10-те финалисти, определени от "Делойт" (моля, вижте имената им вдясно). Лично съдружниците в консултантската компания участват в интервютата с кандидатите.

На 9 ноември ще се знае кой ще е победителят в десетото издание на конкурса. Тогава общественият съвет към "Мениджър на годината", в който участват личности с безукорна репутация, ще се събере, за да валидира оценките на "Делойт".

На следващия ден, 10 ноември, е десетата юбилейна заключителна церемония на "Мениджър на годината". Тя ще събере бизнес елита на България в залата на Софийската опера и балет.

Много емоции предизвика пресконференцията, на която бяха обявени финалистите. Те дойдоха от срещата на талантите от две поколения - най-добре представилите се мениджъри в конкурса и български ученици, победители в световните олимпиади по математика, химия, информатика и лингвистика, които специално поканихме.

Учениците и мениджърите в някаква степен приличаха на родители и деца и логично ги свързваха много неща - бъдещето на България, бъдещето на следващите поколения и качествата, които са необходими, за да се бориш и побеждаваш на световно ниво, независимо дали си ученик, предприемач или мениджър.

Ксавие Марсенак, миналогодишният победител в конкурса "Мениджър на годината", призова финалистите заедно да работят за завръщането на талантливи българи от чужбина. Той разкри, че в неговата компания TELUS International Europe са дошли CV-та на 1000 млади българи, които са готови да се върнат да работят в родината. Те не са специалисти в областта, в която той развива бизнес, но със своите качества, знания и умения биха били много ценни за други компании.

Финалистите на "Мениджър на годината 2017" бяха обявени в ресторант The View, който се намира на най-високата точка в София. Мястото е символно за височината, до която достигна конкурсът "Мениджър на годината", организиран от нашето списание.


Финалистите 2017

ДАРИНА СТОЯНОВА 

изпълнителен директор на "Престиж-96" АД

ЕЛЕНА ДРЕЧЕВА-ВЛАДИМИРОВА 

изпълнителен директор на "Коника Минолта Бизнес Солюшънс България" ЕООД

Ерик де Кандидо  

управляващ директор на IMI България

Ивайло Славов  

основател и изпълнителен директор на BULPROS

ИЛИЯ ГЪРКОВ

вицепрезидент на "Дънди Прешъс Металс Канада" и изпълнителен директор за България

Красимир Николов  

старши вицепрезидент за Централна и Източна Европа във FOX Networks Group

ПЛАМЕН МИРЯНОВ 

собственик и председател на съвета на директорите на "АРТЕКС Инженеринг" АД

Пламен Цеков   

съосновател и изпълнителен директор на "Скейл Фокус" АД

Тим Курт  

изпълнителен директор и вицепрезидент на "Аурубис България" АД

Цветелина Николова

управляващ директор на "Катаржина Естейт", "Белица Уайнъри", "Кончерто Уайнъри" и "Платинум Брандс"

E-mail:

Парола: