„Мениджър на годината” – на финалната права!

„Мениджър на годината” – на финалната права!

26.09.2012

Кои са десетте финалисти в най-престижния конкурс, измерващ успехите на бизнеса в страната - „Мениджър на годината”? Отговорът на този въпрос ще научим утре на специална пресконференция с начален час 11.00 ч.

 

Финалната десетка в юбилейното 5-то издание на конкурса, организиран от сп. "Мениджър" ще бъде обявена от Васил Мирчев, издател на "Мениджър". Тя е подредена от консултантската компания „Делойт България” след безпристрастна оценка на всички кандидати. Десетте номинации са излъчени от 50-те висши мениджъри, които тази година преминаха успешно във втория етап на надпреварата.

 

 За първи път тази година ще бъдат обявени и 30-те най-добри ръководители на компании в България според техните резултати, измерени от традиционния вече партьор на събитието и гарант за обективността на класацията „Делойт България”.

 

Домакин на брифинга, от който ще стане ясно кои 10 висши мениджъри ще се състезават за кристалната статуетка „Мениджър на годината” този път е Националната финансово-стопанска гимназия в София. Мястото не е избрано случайно, то е символ на връзката между поколенията настоящи и бъдещи успешни мениджъри на България. Затова и сред публиката ще присъстват възпитаници на гимназията.

 

 На пресконференцията ще присъстват и членовете на учредения миналата година Обществен съвет, който гарантира обективността на методологията на конкурса. По традиция, по време на събитието ще се проведе и анкетата с електронно гласуване сред присъстващите мениджъри, журналисти, а този път и учениците в залата, които ще трябва да отговорят на 5 въпроса за растежа на българската икономика. Резултатите от нея, както и най-важните новини с имената на десетимата финалисти и 30-те най-добри ръководители на компании в България първи ще научите вие, читателите на „Мениджър Нюз”.

 

 В края на събитието Васил Мирчев, издател на списание „Мениджър” и председател на Съвета на директорите на ВМ Финанс Груп ще обяви и точната дата на гала-церемонията, на която ще бъде излъчен победителят в 5-то издание на конкурса «Мениджър на годината». Отсега можем да ви кажем само, че ни предстои отново една вълнуваща и бляскава вечер в Операта.

E-mail:

Парола: