Партньори

Генерален спонсор:

Mtel

Mtel

Мтел, част от Telekom Austria Group, е лидер на българския телекомуникацинон пазар с повече от 19 години история. Компанията предлага фиксирани и мобилни услуги, броудбанд и дигитална телевизия на повече от 4 милиона клиенти. Мтел играе важна роля в българската икономика и общество с инвестиции за над 2,5 милиарда лева. Компанията е сред най-големите дарители, подкрепяйки множество социални и културни каузи от национално значение

повече

С подкрепата на:

Делойт България

Делойт България

"Делойт" e международна консултантска фирма, която в своята дейност съчетава най-високи стандарти на професионализъм в предоставянето на консултантски и одиторски услуги и изключителна ангажираност към своите клиенти.

С помощта на интелектуалния капитал на над 165 хил. експерти, служители на "Делойт" в световен мащаб, и посредством глобална стратегия, прилагана в над 140 страни по света, фирмата предоставя на своите клиенти услуги в сферата на управленското консултиране, което включва консултации по управление на човешките ресурси, стратегическо и оперативно управление, финансово управление и ИТ, одит, услуги по управление на риска и данъчни услуги, както консултиране по придобивания, сливания, оценка на активи.

Служителите на "Делойт" са обединени от култура на сътрудничество, която насърчава почтеността, създаването на изключителна стойност за пазари и клиенти, взаимната ангажираност и силата на културното разнообразие.
Професионалистите на "Делойт" са се посветили на укрепване на корпоративната отговорност, изграждане на обществено доверие и оказване на положително влияние в техните общности.

Фирмата е предпочитан работодател от най-талантливите специалисти по света, привлечени от постиженията, фирмената култура и многообразие на "Делойт".

повече

 123 

E-mail:

Парола: