Партньори

Медийни партньори:

bTV

bTV

bTV е първата частна национална телевизия в България. Тя е 100% собственост на News Corporation - световноизвестна компания в областта на медиите (телевизия, радио, филмово разпространение, вестници, списания, интернет и други).
Програмата на bTV се появи за първи път в ефир на 1.06.2000 г. като разчупи монопола на обществената национална телевизия и промени изцяло медийната среда у нас.
За осем години bTV се наложи като най-гледания ТВ канал в България с близо 37% дял от всички зрители и с челни позиции на рекламния пазар.
bTV има 24-часова програмна схема. Тя е насочена към семейната аудитория, като предлага качествен подбор на филми, риалити формати, ток шоу и комедийни предавания. Новините и публицистиката на bTV се утвърдиха като информационен лидер с най-висок рейтинг на зрителско доверие. bTV излъчва най-популярните форуми от света на спорта – Шампионска лига и Формула 1.

bTV е социално отговорна медия и се стреми да формира положителни ценности в българското общество. В ефира й се провеждат множество благотворителни, социални и еко кампании.

bTV е изцяло оборудвана с дигитална техника и използва DVC PRO за качествена продукция, а през 2006 година първа внедри най-модерната технология за телевизионна продукция - HDTV.

bTV е разпозната като предпочитан работодател, тъй като дава възможност на своите служители да въвеждат новостите на пазара и да реализират пълния си потенциал.

повече

 1234 

E-mail:

Парола: