Партньори

Медийни партньори:

24 chasa

24 chasa

"24 часа" е вестникът, който прави истинска революция в пресата след 10 ноември 1989 г. Той променя изцяло стила на издаваните дотогава вестници, налага кратките информации, провокативните заглавия, в които често проявява чувство за хумор.

"24 часа" се харесва повече от младите хора, защото улавя най-актуалните тенденции в техния живот и особено в изкуството.

Известен е с оригиналните си колажи и най-вече с карикатурите на тема "Малкият Иванчо", които художникът Ивайло Нинов прави от самото начало на "24 часа". Читатели всеки ден изпращат предложения на тема "Малкият Иванчо", които Нинов превръща в карикатури с кратки реплики. Другият герой в тях, естествено, е Марийка.

Появата на "24 часа" през април 1991 г. предизвиква шеметни трансформации на вестникарския пазар в България и само след 5-6 г. той вече е променен изцяло. Дотогава господстват партийните издания, които обаче не задоволяват нуждата на читателя да бъде информиран, а го заливат с пропаганда. С логото си "Вестник за новините, каквито са" "24 часа" разбива техния модел и тези органи започват да замират.

"24 часа" е известен както с оригиналния си дизайн, така и с многобройните обществени инициативи, които създава и популяризира като "24-те чудеса на България", "Карай умно, стигни жив", "Достойните българи на годината", "Най-добрият град за живеене" и др.

През април 2006 г. по повод 15-годишния си юбилей "24 часа" е награден с почетен знак на президента на Република България за принос в съвременната журналистика.

Днес марката "24 часа" се свързва със свобода на словото, обществена активност, инициативност, критичност и безпристрастност.

През 2005 г. в интернет се появи електронното издание на вестника. То съдържа както текстовете и снимките от печатното издание, така и новини в реално време, аудио и видео материали, възможност за онлайн абонамент, пазаруване и др.

повече
Дарик радио

Дарик радио

„Дарик“ e българска радиомарка, която се отличава с висока разпознаваемост и доверие. Със своя специфичен talk/news/sports/music формат, Дарик радио представя 24-часов микс от модерни програми, които гарантират висока слушаемост. През изтеклата година изключително успешно беше развита интеграцията между радио (Дарик) и уебсайтовете от групата на Дарик Уеб.

Заедно с това продължителността на слушане на „Дарик“ остава една от най-високите в България. Свободата на този формат дава възможност за безгранично разнообразие от теми, гости, програмни елементи, които превръщат всеки ден в неповторимо преживяване за слушателите.
Аудиторията свързва марката „Дарик“ с вдъхновяващи програми, топводещи, непрекъснати провокации и изненади. „Дарик“ е вечно променяща се медия, която държи на своето наследство, иновативен мениджмънт, динамични маркетингови идеи и креативност.
Актуалната програмна схема на Дарик радио е така структурирана, че да задоволява необходимостта от повече информация, повече новини и анализи, поднесени на по-чести интервали, което гарантира висока слушаемост от съвременния делови човек. Тясно обвързана с уебсайтовете
www.dariknews.bg, www.darikradio.bg, www.gong.bg, www.lev.bg, www.darikfinance.b­g­ и www.zar.bg, програмата на Дарик радио е представена чрез една истинска мулти­платформена среда, обединяваща непрекъснато радио и интернет.
Благодарение на силата на своята марка и създадените през годините силно ефективни програмни марки като «Гонг», «Денят», «Челюсти», «Седмицата», «Дарик Кафе», Дарик непрекъснато повишава ефективността си.

повече

 1234 

E-mail:

Парола: